Ihmisoikeusjärjestö
Pro Life Suomi ry
 

Käytetty kuvamateriaali (c)
 

 

Video

Aborttivideo

Yhdysvaltalaisen Center for Bioethical Reform (CBR) -järjestön tuottama “Choice Blues” -video näyttää aborttitoimenpiteen kaikessa karuudessaan.

Videon ensimmäisessä osassa (2 1/2 minuuttia) kuvataan pääosin kaavinnalla suoritettua aborttia ja lopussa näytetään kuvaa myöhäisabortista. Toisessa osassa (5 minuuttia) näytetään alkio- ja sikiökudosta pääosin kaavinta-aborttien jäljiltä mutta myös ensimmäisen osan myöhäisabortin jäljiltä.

Herkkien ihmisten tai lasten ei tulisi katsoa näitä videoita. Kuitenkin jokaisen, joka aktiivisesti edistää tai passiivisesti kannattaa aborttia, tulisi älyllisen rehellisyyden nimissä tutustua siihen mitä hän haluaa olla edistämässä.

Valitse linkeistä “tallenna nimellä” tai “save as” ja tallenna video omalle kiintolevyllesi katsomista varten.

OSA 1
MOV / Quicktime (korkea laatu, 15.2 MB)
MOV / Quicktime (matala laatu, 1.9 MB)
WMV / Windows Media Video (korkea laatu, 6.2 MB)
WMV / Windows Media Video (matala laatu, 0.6 MB)

OSA 2
MOV / Quicktime (korkea laatu, 30.2 MB)
MOV / Quicktime (matala laatu, 3.8 MB)
WMV / Windows Media Video (korkea laatu, 12.2 MB)
WMV / Windows Media Video (matala laatu, 1.1 MB)

MOV / Quicktime-videoidan katsomiseen tarvitaan
Quicktime-ohjelma.
WMV / Windows Media Videot voidaan katsoa
Windows Media Player -ohjelmalla joka sisältyy useimpiin Windows-käyttöjärjestelmiin.

Suomessa kemiallisen abortin (yli puolet v. 2006) lisäksi yleinen abortin tekotapa on imukaavinta (eri muodoissaan yhteensä 31 % v. 2006). Kuvattu “tavallinen” kaavinta on Suomessa harvinaisempi mutta lopputulos lapsen kannalta on sama kuin imukaavinnassa (=paloittelu). Videon kaavinta-abortti olisi ollut Suomessakin laillinen sopivalla (esim. sosiaalisella) indikaatiolla. Myöhäisabortti olisi ollut enää laillisuuden rajamailla vammaisuusindikaation perusteella mutta selkeästi laillinen monessa maailman maassa (mm. USA:ssa).Suomessa tehtiin vuonna 2006 Stakesin tilaston mukaan noin 1700 aborttia (16 %) videossa kuvatun ikäisille tai vanhemmille lapsille.

 

Videoita muualla

Tästä linkistä pääse katsomaan myöhemmän abortin suoritusta www.abortioninstruments.com -kotisivulla. Siellä on myös kuvakokoelma.

 

Videoita elävistä pienistä lapsista on EHD.org -säätiön kotisivulla. Säätiö ei ota kantaa aborttiin mutta kuvat puhuvat puolestaan jos katsojalla on toimiva omatunto.

 

 

Yhdysvalloissa abortteja tehdään niin myöhään että lapsi kaikesta “hoitohenkilökunnan ammattitaidosta” huolimatta jää henkiin. Tässä yhden aborttiholokaustista selvinneen tarina: www.youtube.com/watch?v=kPF1FhCMPuQ

[Pro Life Suomi] [Vammaisabortit] [Uutisia] [Aborttilaki] [Kysymykset] [Yhteystiedot] [Linkit] [Video] [Audio] [Tekstit] [DEUTSCH] [ENGLISH]